Ecru New York
De Curl Perfect Collectie van ECRU New York bestaat uit verschillende verzorgings- en stylingproducten met een zorgvuldig samengestelde formule van oliën en plantenextracten. Zo zit er in de producten Avocado olie, Kalahari meloenzaad olie, Mango boter en Suikerriet extract verwerkt. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar gevoed en gehydrateerd wordt en maken je krullen glanzend en pluisvrij. 

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een styling potion.

Om je haar intensief te verzorgen is een combinatie van de shampoo en conditioner aan te raden. De Hydrating Shampoo reinigt het haar zacht en laat je krullen glanzen. De conditioner ontwart het haar en hydrateert intensief. Om je haar in model te brengen kun je de Styling Potion gebruiken; deze vormt en beheerst je krullen. De producten zijn vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. En dat is precies wat je krullende haar nodig heeft! Want zo verzwaart het niet en behoudt het volume. Daarnaast is de gehele lijn Color Safe.

Zone concept Milkshake
Laat de natuurlijke schoonheid van je haar herleven.

milk_shake combineert de voordelen uit de natuur om specifieke oplossingen te bieden voor elk haartype. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurt proteïnen en biologische fruitextracten om de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren.

Specifieke formules om aan elke kleur, haarverzorgings- en stylingsbehoefte te voldoen met een natuurlijk en vitaal eindresultaat. Vanaf de reiniging van het haar tot de finishing.

“once you tried milk_shake you won’t want anything else!”

High-tech Made in Italy-formules die rijk zijn aan plantaardige en biologische ingrediënten die grotendeels vrij zijn van sulfaat, parabenen en natriumchloride. Elk actief ingrediënt is geselecteerd op zijn werking en langdurig effect op het uiterlijk van het haar, voor een resultaat van maximale gewichtloosheid, vitaliteit en glans. Primaire verpakking gemaakt van 50% gerecycled plastic afkomstig van post-consumptie of van industrieel verwerkingsafval, dat anders als afval zou worden verwijderd, met een negatieve impact van vervuiling van de planeet.

Communicatiematerialen die veelal gedrukt zijn op niet-gelamineerd FSC-gecertificeerd papier.
TOP HAARVERZORGING
Rochussenstraat 3
2613 BX Delft

CONTACT

Email: info@tophaarverzorging.nl
Tel: 015-2147770

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09.00 - 17.30
Dinsdag: 09.00 - 17.30

Woensdag: 09.00 - 17.30
Donderdag: 09.00 - 17.30
Vrijdag: 09.00 - 20.00
Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten
FOLLOW US

(c) Top Haarverzorging - Rochussenstraat 3 - Delft - 015-2147770 - KvK 27374352